NO BIRDS -LINTUESTEKISKO

Model HL 750 /40 / S130

Pohja: Meriveden kestävää alumiinia
Piikit: Ruostumatonta terästä
Kiskon pituus: 750mm (29,53 in)
Pohjan leveys: 40mm (1,57 in)
Piikin pituus: 130 mm (5,12 in)
Pohjan paino: 150 g (0,33 lb)
Piikkejä per kisko 44 kpl

Pyydä lisätietoja!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

No Birds -lintuestekisko on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita ja kovaa rasitusta. Tuotteitamme on asennettu kohteisiin, joissa talvella pakkanen saavuttaa -45°C ja kesäisin mustilla kattopinnoilla lämpötila nousee lähelle +100°C asteen hurjia lukemia.

Tuotteessa käytetyt materiaalit varmistavat, että tuote sopii mihin tahansa sääolosuhteisiin ympäri maailman. Tämä tekee No Birds -lintuestekiskosta ylivoimaisesti parhaimman ja kestävimmän markkinoilla olevan lintuestekiskon.

 

Lintuestekiskot kiinnitetään alustaan joko liimaamalla, ruuveilla, popniiteillä tai muulla alustaan sopivalla tartuntamenetelmällä.

Liimatessa on huomioitava, että liiman valmistaja takaa liiman kestävyyden niissä sääolosuhteissa, johon kisko kiinnitetään.

Muissa kiinnitystavoissa on huomioitava, että kiinnikkeet ovat esim. ruostumatonta terästä, jottei korroosio syö kiinnikkeitä. No Birds -lintuestekisko on erittäin pitkäikäinen ja siksi on tärkeätä varmistaa, että kiinnikkeen materiaali vastaa kiskon käyttöikää ja sen ominaisuuksia.

 

Tuoteseloste: PDF muodossa (Suomi)

Tuoteseloste: PDF muodossa (English)

RT-Tuotekortti

Käyttöesimerkkejä

 

Hinta: 14,90 € / 1 metri

(Alv 0%)

 

Kysy tarjous € / >100m / m

 

Pyydä lisätietoja!