Yritys

NO BIRDS

No Birds juuret juontavat pohjois-Suomen metsäisille korpialueille. Yritys aloitti siellä toimintansa vuonna 1985. Yritys toimi silloin nimellä Ekoharvester Oy ja liiketoiminnan pääpaino oli metsäteollisuuden vaativien laitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Lisäksi yritys rakensi myös uudistaloja.

Vuonna 2003 tapahtuneen sukupolvenvaihdoksen myötä yrityksen nimi muuttui FI-Service Oy:ksi. Liiketoiminnan pääpaino siirtyi vaativiin desinfiointiin liittyviin suoritteisiin. Tällöin tehtiin töitä homedesinfiointien, vesi- ja viemärivahinkojen, kalmavahinkojen, tuholaistorjunnan ja vaativien puhdistuspalvelujen parissa.

Yrityksen tuotekehitys on aina ollut luovaa ja usein myös aikaansa edellä. Yritys suunnitteli ja alkoi valmistaa FI-Lintuestekiskoa pian sukupolvenvaihdoksen jälkeen. Tuote suunniteltiin kestämään ankaria sääolosuhteita ja kovaa rasitusta.

2012 yrityksen lintutorjuntaan liittyvä liiketoiminta irtosi omaksi yrityksekseen ja sen nimeksi tuli No Birds. Yritys jatkaa maineikkaan lintuestekiskon valmistusta ja kehitystä alkuperäisen yrittäjäperheen voimin. Liiketoiminnan ydin on nyt lintutorjuntaan liittyvät tuotteet. No Birds slogan ”Jotta elämä olisi helpompaa, puhtaampaa ja hygieenisempää” kuvaa parhaiten No Birds liiketoiminnan perusperiaatteita. 

No Birds –tuotteiden avulla pidät brändisi ja näkyvyytesi puhtaana ja kirkkaana. Tuotteiden avulla saadaan lintujen aiheuttamien vahinkojen siivouskustannukset kuriin ja hygieniataso korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Lintuestekisko ja muut No Birds -tuotteet ovat myös ympäristöystävällinen tapa huolehtia lintujen aiheuttamista ongelmista vahingoittamatta lintuja ja ympäristöä.

No Birds –tuotteet tunnetaan parhaina ja korkealaatuisimpina lintutorjuntatuotteina ympäri maailman. Tuotteet ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä. Ne soveltuvat minne tahansa, missä lintuongelmista kärsitään. Olipa lintuongelmasi missä maailman kolkassa tahansa, ratkaiset sen No Birds –tuotteilla. No Birds tuotteet takaavat parhaan mahdollisen suojan lintuja vastaan.