Verkot

 

Osasto:

Kuvaus

Metalli, kangas, päällystetty, värjätty, minkä tahansa kokoinen, minkä tahansa värinen …

No Birdsin lintutorjuntaverkot sopivat kaikkiin lintutorjuntatarpeisiin. Metalliverkko, kangasverkko, päällystetty, värjätty, palosuojattu, minkä tahansa kokoinen, mikä tahansa väri… kaikki on mahdollista!

Verkkojen pituus ja leveys ovat räätälöitävissä. Kaikki verkot on saatavilla pitkänä rullana, joten voit vaikka tarvittaessa verkottaa koko rakennuksen! Valmistamme verkkoja myös mittatilaustyönä sinulle sopivien mittojen ja verkon silmän koon mukaan – kerro tarpeesi, me toimitamme siihen sopivan verkon. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Verkon reunoihin voidaan asentaa reunanauhat, jotka helpottavat asennustyötä tai verkot ovat saatavilla ilman reunanauhoja, ihan kumpi sinulle sopii paremmin.

Kangasverkko voidaan värjätä sopimaan rakennuksen väriin. Verkon voi pinnoittaa esim. palonkestävällä pinnoitteella tai nanopinnoitteella, jolloin lika ja kosteus eivät tartu verkkoon – verkko näyttää aina puhtaalta ja siistiltä. Kaikissa verkoissa on UV-pinnoite.

Myös metalliverkot voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. Metalliverkkoja voidaan valmistaa minkä kokoisena tahansa, joten kerro meille verkon mitat ja verkon silmän koko ja me toimitamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan verkon.

Me autamme sinua kaikissa lintutorjuntarpeissasi. Jos tarvitset neuvoja tai sinulla on erityisiä toiveita tai ongelmia, kysy meiltä ja me autamme sinua loytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Pyydä lisätietoja!